Wij -Georgine Janssen en Charlotte Ligtenberg- heten u van harte welkom in ons familierestaurant te Sint Geertruid (Zuid Limburg)! Wij zijn gespecialiseerd in streekgerechten en goed gevulde pannenkoeken.
De Koekenpan is rolstoeltoegankelijk, kinderen en honden zijn van harte welkom. Ook houden we rekening met uw dieetwensen en koken we tevens glutenvrij en/of lactosevrij.
Geopend woensdag tot en met zondag.
In de herfstvakantie en kerstvakantie: woensdag t/m zaterdag vanaf 12 uur.  zondag vanaf 11 uur. Onze keuken sluit om 19.30, dat betekent dat u tot die tijd binnen kunt komen.
Buiten de vakanties: woensdag  en donderdag slechts tot 17.00 uur geopend. Vrijdag, zaterdag en zondag overdag en 's avonds geopend.


Kerst 2017: wij zijn beide kerstdagen geopend, a la carte. U bent van harte welkom voor iets kleins of een mooi menu. Bel ons voor meer informatie.

De Koekenpan: Al sinds 2005 vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid • Pannenkoeken

  Onze pannenkoeken worden bereid met verse scharreleitjes. U kunt kiezen uit klein (kindermaat) en groot. Op de kaart staan ZOETE PANNENKOEKEN met aardbeien (seizoen), ijs, kersen, banaan, appel, rozijn of gember, en HARTIGE PANNENKOEKEN met kaas, champignons, ananas, spek, ui, geitenkaas en combinaties van deze ingredienten. Prijzen variëren van € 4,50 (kleine pannenkoek naturel) tot € 9,50 (grote boerenpannenkoek met spek, ui, appel en kaas). Het is nu ook mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen. Laat dit echter altijd even van tevoren weten, dit om teleurstelling te voorkomen en ons de tijd te geven een passend beslag te maken.

 • Scharrelvlees en MSC-vis

  In ons restaurant serveren wij scharrelvarkensvlees. Ook het spek in uw pannenkoek is van scharrelvarken van Le Porc Plein Air, een samenwerkingsverband tussen kleinschalige varkenshouderijen. Vis op onze kaart is MSC-gecertificeerd, dat betekent dus duurzaam gekweekt of gevangen.

 • In voorbereiding: Speciale avond Over koetjes en kalfjes

  Deze winter willen we een rondleiding organiseren door de biologische melkveehouderij De Koeberg van René Keulen in Herkenrade. Aansluitend houden wij een van onze beroemde speciale avondjes met een heerlijk menu. Op de boerderij kunnen we zien hoe er gemelkt wordt, kunnen we verse melk proeven en de kalfjes aan onze vingers laten sabbelen. Beslist een aanrader als u nieuwsgierig bent naar het leven op de boerderij. Meer informatie volgt. ps u kunt deze avonden ook gewoon a la carte terecht hoor!

 • Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2016

  Elke tweede zondag van de maand in 2017 ( 10/9, 8/10, 12/11, 10/12) In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 25,- per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 10.30 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

 • Kinderen welkom

  Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

 • Honden welkom

  Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant in Sint Geertruid en in ons vakantieappartement Aan de Holle Weg in Grijzegrubben Nuth. Zie hiervoor ons tabblad Vakantieverblijf

inloggen