In verband met het Corona-virus zijn wij op last van de regering momenteel gesloten.
Zodra het weer mag en kan heten wij u weer van harte welkom. Voorlopig doen we ook niet aan thuisbezorging en afhalen om zo min mogelijk met andere mensen in contact te komen.  Voor uw en onze gezondheid.
Wij wensen u goede gezondheid en zien u binnenkort graag weer terug!

Wij -Georgine Janssen en Charlotte Ligtenberg- heten u van harte welkom in ons familierestaurant te Sint Geertruid (Zuid Limburg)! Wij zijn gespecialiseerd in streekgerechten en goed gevulde pannenkoeken.
De Koekenpan is rolstoeltoegankelijk, kinderen en honden zijn van harte welkom. Ook houden we rekening met uw dieetwensen en koken we tevens glutenvrij en/of lactosevrij.

De Koekenpan: Al sinds 2005 vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid • Pannenkoeken

  Onze pannenkoeken worden bereid met verse scharreleitjes. U kunt kiezen uit klein (kindermaat) en groot. Op de kaart staan ZOETE PANNENKOEKEN met aardbeien (seizoen), ijs, kersen, banaan, appel, rozijn of gember, en HARTIGE PANNENKOEKEN met kaas, champignons, ananas, spek, ui, geitenkaas en combinaties van deze ingredienten. Prijzen variëren van € 4,50 (kleine pannenkoek naturel) tot € 9,50 (grote boerenpannenkoek met spek, ui, appel en kaas). Het is nu ook mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen. Laat dit echter altijd even van tevoren weten, dit om teleurstelling te voorkomen en ons de tijd te geven een passend beslag te maken.

 • Scharrelvlees en MSC-vis

  In ons restaurant serveren wij scharrelvarkensvlees. Ook het spek in uw pannenkoek is van scharrelvarken van Le Porc Plein Air, een samenwerkingsverband tussen kleinschalige varkenshouderijen. Vis op onze kaart is MSC-gecertificeerd, dat betekent dus duurzaam gekweekt of gevangen.

 • zaterdag 28 maart Surinaamse avond

  Op zaterdag 28 maart serveren wij Swiet Sranang gerechtjes. (Lekker Surinaams). Wat komt er op uw bordje? We beginnen met een pittige aardappelsoep met hardgekookte eieren. Daarna Surinaamse rijst vergezeld van: Kerriekip, Pikante garnalen, Bruine bonen op Surinaamse wijze en Gemengde groenten met paksoi en kousenband. Toe krijgt u een luxe mango-dessert met rum. Tja, wie dan nog niet zingend en glimmend van plezier aan tafel zit….. Wilt u er bij zijn? Meld u dan aan, aanvang 18.00 uur, kosten € 21,50 per persoon. Ps U kunt deze avond ook a la carte terecht, reserveren wordt aangeraden!

 • Over koetjes en kalfjes-arrangement

  Nieuw: arrangement in samenwerking met de biologische melkveehouderij De Koeberg van René en Claudia in Herkenrade. Het arrangement bestaat uit een rondleiding door de boerderij. Hier kunnen we zien hoe er gemolken wordt, kunnen we verse melk proeven en de kalfjes aan onze vingers laten sabbelen. Beslist een aanrader als u nieuwsgierig bent naar het leven op de boerderij. Het boerderijbezoek wordt gevolgd door een heerlijke verse boerenlunch in ons restaurant, met een kom verse soep en een boerenbuffet met diverse broodsoorten en vlees- en kaasbeleg. Dit arrangement kost € 17,50 per persoon. Minimaal aantal 8 personen. Bel ons voor meer informatie en het maken van een afspraak.

 • Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2019

  Elke tweede zondag van de maand in 2019 en op afspraak In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 27,50 per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 11.00 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

 • Kruidenwandeling met kruidenlunch

  Nieuw arrangement: Een kruidenwandeling met herboriste Anne van der Linden, gevolgd door een lunch bereid met vers geplukte kruiden en bloemen uit het Mergelland. Kosten (inclusief lunch maar zonder drank) € 21,00 per persoon, minimum deelname 8 personen. Bespreek met ons de mogelijkheden!

 • Kinderen welkom

  Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

 • Honden welkom

  Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant in Sint Geertruid en in ons vakantieappartement Aan de Holle Weg in Grijzegrubben Nuth. Zie hiervoor ons tabblad Vakantieverblijf

inloggen