Ons restaurant is momenteel gesloten in verband met de Coronamaatregelen. Wij hopen u spoedig weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.


 • Een blik op onze menukaart

 • Pannenkoeken

  Onze pannenkoeken worden bereid met verse scharreleitjes. U kunt kiezen uit klein (kindermaat) en groot. Op de kaart staan ZOETE PANNENKOEKEN met aardbeien (seizoen), ijs, kersen, banaan, appel, rozijn of gember, en HARTIGE PANNENKOEKEN met kaas, champignons, ananas, spek, ui, geitenkaas en combinaties van deze ingredienten. Prijzen variëren van (kleine pannenkoek naturel) tot (grote boerenpannenkoek met spek, ui, appel en kaas). Het is nu ook mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen. Laat dit echter altijd even van tevoren weten, dit om teleurstelling te voorkomen en ons de tijd te geven een passend beslag te maken.

 • Scharrelvlees en MSC-vis

  In ons restaurant serveren wij scharrelvarkensvlees. Ook het spek in uw pannenkoek is van scharrelvarken van Le Porc Plein Air, een samenwerkingsverband tussen kleinschalige varkenshouderijen. Rundvlees is regionaal.

 • Kadobon De Koekenpan

  Om uzelf of een ander te verwennen kunt u bij ons ook een kadobon kopen. Leuk om te geven of te krijgen! En vooral leuk om deze weer in te wisselen voor een heerlijke maaltijd in De Koekenpan!

 • Over koetjes en kalfjes-arrangement

  Nieuw: arrangement in samenwerking met de biologische melkveehouderij De Koeberg van René en Claudia in Herkenrade. Het arrangement bestaat uit een rondleiding door de boerderij. Hier kunnen we zien hoe er gemolken wordt, kunnen we verse melk proeven en de kalfjes aan onze vingers laten sabbelen. Beslist een aanrader als u nieuwsgierig bent naar het leven op de boerderij. Het boerderijbezoek wordt gevolgd door een heerlijke verse boerenlunch in ons restaurant, met een kom verse soep en een boerenbuffet met diverse broodsoorten en vlees- en kaasbeleg. Dit arrangement kost € 20,- per persoon exclusief drankjes. Minimaal aantal 8 personen. Bel ons voor meer informatie en het maken van een afspraak.

 • Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2019

  Elke tweede zondag van de maand in 2020 en op afspraak In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 27,50 per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 11.00 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

 • Kruidenwandeling met kruidenlunch

  Nieuw arrangement: Een kruidenwandeling met herboriste Anne van der Linden, gevolgd door een lunch bereid met vers geplukte kruiden en bloemen uit het Mergelland. Kosten (inclusief lunch maar zonder drank) € 21,00 per persoon, minimum deelname 8 personen. Bespreek met ons de mogelijkheden!

 • Kinderen welkom

  Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

 • Honden welkom

  Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant in Sint Geertruid en in ons vakantieappartement Aan de Holle Weg in Grijzegrubben Nuth. Zie hiervoor ons tabblad Vakantieverblijf

inloggen