Wij (Georgine Janssen en Charlotte Ligtenberg) heten u van harte welkom in ons familierestaurant te Sint Geertruid (Zuid Limburg)! Wij zijn gespecialiseerd in streekgerechten en goed gevulde pannenkoeken.
De Koekenpan is rolstoeltoegankelijk, kinderen en honden zijn van harte welkom. Ook houden we rekening met uw dieetwensen en koken we tevens glutenvrij en/of lactosevrij.
Wij waaien even uit van maandag 19 t/m donderdag 23 juni, dan is De Koekenpan dus gesloten.
Geopend woensdag tot en met zondag.

woensdag en donderdag van 12 tot 17 uur,
vrijdag en zaterdag van 12 tot 19.30 uur , 
zondag van 11 tot 19.30 uur.

Onze tijden zijn inkom-tijden, dat betekent dat u tot die tijd binnen kunt komen.

De Koekenpan: Al sinds 2005 vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid • Pannenkoeken

  Onze pannenkoeken worden bereid met verse scharreleitjes. U kunt kiezen uit klein (kindermaat) en groot. Op de kaart staan ZOETE PANNENKOEKEN met aardbeien (seizoen), ijs, kersen, banaan, appel, rozijn of gember, en HARTIGE PANNENKOEKEN met kaas, champignons, ananas, spek, ui, geitenkaas en combinaties van deze ingredienten. Prijzen variëren van € 4,- (kleine pannenkoek naturel) tot € 9,- (grote boerenpannenkoek met spek, ui, appel en kaas). Het is nu ook mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen. Laat dit echter altijd even van tevoren weten, dit om teleurstelling te voorkomen en ons de tijd te geven een passend beslag te maken.

 • Scharrelvlees en MSC-vis

  In ons restaurant serveren wij scharrelvarkensvlees. Ook het spek in uw pannenkoek is van scharrelvarken van Le Porc Plein Air, een samenwerkingsverband tussen kleinschalige varkenshouderijen. Vis op onze kaart is MSC-gecertificeerd, dat betekent dus duurzaam gekweekt of gevangen.

 • Spaanse avond zaterdag 1 juli

  Op zaterdag 1 juli gaan we op de Spaanse toer, dan serveren we een heerlijke keuze uit Spaanse lekkernijen. Wat komt er zoal op uw bord? 1. Wortelsoep met chorizokruim (voor de vegetariërs met knoflookcroutons) 2. Garnalen in pikante olie 3. Patates Bravas (gebakken aardappeltjes) 4. Knoflookchampignons met manchegakaas 5. Gefrituurde aubergines met honing 6. Pollo al olio (knoflookkip) 7. Spaanse bonensalade Loopt het water u al in de mond? Meld u dan snel aan voor deze smakelijke en gezellige avond, aanvang is 18.00 uur, kosten zijn € 19,50 per persoon. Zondag 2 juli is het trouwens ‘Bronk’ in Sint Geertruid. Wilt u de processie meelopen en komt u van ver, boek dan een kamer in een van de kleinschalige hotels of B&B’s in de buurt, of boek ons nieuw opgeleverde vakantieappartement ‘Aan de Holle Weg’ gelegen in ons geliefde Grijzegrubben. (Kijk voor meer info optabblad vakantieverblijf). Ook daar heten we u van harte welkom! ps u kunt deze avonden ook gewoon a la carte terecht hoor!

 • Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2016

  Elke tweede zondag van de maand in 2017 (8/1, 12/2, 12/3, 9/4, 14/5, 11/6, 9/7, 13/8, 10/9, 8/10, 12/11, 10/12) In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 25,- per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 10.30 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

 • Kinderen welkom

  Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

 • Honden welkom

  Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant.

inloggen