Wij (Georgine Janssen en Charlotte Ligtenberg) heten u van harte welkom in ons familierestaurant te Sint Geertruid (Zuid Limburg)! Wij zijn gespecialiseerd in streekgerechten en goed gevulde pannenkoeken.
De Koekenpan is rolstoeltoegankelijk, kinderen en honden zijn van harte welkom. Ook houden we rekening met uw dieetwensen en koken we tevens glutenvrij en/of lactosevrij..
Geopend:
woensdag t/m zondag
woe t/m
zaterdag vanaf 12.00, zondag vanaf 11 uur. Onze keuken sluit om 19.30 uur, dat betekent dat u tot die tijd binnen kunt komen.

Foto's: Krantenartikel van Flip van Doorn over een wandeling van Staatsbosbeheer door het Savelsbos.
Op de andere foto ziet u wandelaars die deelnamen aan de Five4Five-wandeltocht voor kankeronderzoek.
En op de andere foto twee tevreden klantjes Hielke en Reindert
De Koekenpan: Al sinds 2005 vertrouwde kwaliteit en gastvrijheid • Pannenkoeken

  Onze pannenkoeken worden bereid met verse scharreleitjes. U kunt kiezen uit klein (kindermaat) en groot. Op de kaart staan ZOETE PANNENKOEKEN met aardbeien (seizoen), ijs, kersen, banaan, appel, rozijn of gember, en HARTIGE PANNENKOEKEN met kaas, champignons, ananas, spek, ui, geitenkaas en combinaties van deze ingredienten. Prijzen variëren van € 4,- (kleine pannenkoek naturel) tot € 9,- (grote boerenpannenkoek met spek, ui, appel en kaas). Het is nu ook mogelijk om glutenvrije of lactosevrije pannenkoeken te bestellen. Laat dit echter altijd even van tevoren weten, dit om teleurstelling te voorkomen en ons de tijd te geven een passend beslag te maken.

 • Scharrelvlees en MSC-vis

  In ons restaurant serveren wij scharrelvarkensvlees. Ook het spek in uw pannenkoek is van scharrelvarken van Le Porc Plein Air, een samenwerkingsverband tussen kleinschalige varkenshouderijen. Vis op onze kaart is MSC-gecertificeerd, dat betekent dus duurzaam gekweekt of gevangen.

 • Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2016

  Elke tweede zondag van de maand in 2016 (11/9, 9/10, 13/11 en 11/12) In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 25,- per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 10.30 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

 • Zaterdag 22 oktober chezuan avond

  Wij willen jullie uitnodigen voor een nieuwe culinaire trip…… Dit keer voert de reis naar Azië. We koken gerechten uit de Chinese Chezuan keuken. Lekker pittig en verrassend. Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel! Aanvang 18.00 uur, kosten 19,50 Euro per persoon. Het wordt weer heerlijk en gezellis. En genieten, dat weet u, dat doet u in Segietere, bij ons kleine restaurant De Koekenpan. ps u kunt deze avond ook gewoon a la carte terecht hoor!

 • Gastvrouwen van het Limburgs Landschap

  Wij zijn nu ook GASTVROUWEN van LIMBURG Vorige week hebben wij met goed gevolg onze IVN-cursus 'Gastheer/gastvrouw van het Limburgs Landschap' afgerond. Wij mogen nu officieel als ambassadeur van dit prachtige stukje Nederland optreden! Op de cursus hebben we veel geleerd over de geologie, de flora, de fauna en het kwetsbare ecologische evenwicht van Limburgse bodem. Was een super-interessante cursus, waar we veel inspiratie op hebben gedaan voor nieuwe arrangementen. We houden u op de hoogte!

 • Kinderen welkom

  Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

inloggen