Eropuit

VVV-folderpost
De Koekenpan is ook officieel VVV-folderpost!
Wij verkopen diverse wandelkaarten, fietskaarten en wandelboekjes.
Tevens kunt u bij ons de Uitkrant verkrijgen.
Wij zijn overigens geen deelnemer aan de Iris-cheques en VVV-kadobonnen. Deze kunt u dus niet bij ons kopen, en ook niet inleveren!


Wandelen in de omgeving van De Koekenpan.
De omgeving van Sint Geertruid is heel geschikt voor het maken van een kleine of grotere wandeling. In onze VVV folderpost zijn wandelingen verkrijgbaar.
Ook kunt u via www.wandelgidszuidlimburg.com gratis een aantal wandelingen downloaden die starten, pauzeren of eindigen in ons gezellige restaurant. Hier staan ook onze ROL-wandelingen op vermeld, deze zijn speciaal geschikt voor wandelaars met kinderwagen of rolstoel.
De wandelgids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Limburg en de hele Euregio. Bij "Links" vindt u de link naar de wandelgids.
De VVV werkt samen met RouteYou. Op deze website kunt u veel bewegwijzerde en/of beschreven wandelroutes vinden.

Fietsen
De Koekenpan is gelegen aan knooppunt 72 van het knooppunten-netwerk van Zuid Limburg. De fietsroute van de Mergellandroute komt door Sint Geertruid, alsook twee van de drie bewegwijzerde routes van de Amstel Gold Race. Voor wielrenners is ons terras een geliefde ankerplaats! Mountainbikers kunnen in Sint Geertruid de bewegwijzerde MTB-route Sint Geertruid van 35 km. volgen.
Log in bij fietsroutenetwerk.nl en stel zelf uw fietsroute samen!
De VVV werkt samen met RouteYou. op deze website kunt u veel fietsroutes vinden.inloggen