Eropuit

VVV-folderpost berichten
De zeer geliefde autoroute door het Heuvelland, de Mergellandroute, is helemaal up to date gemaakt. De bewegwijzering is weer compleet, er is ook een nieuwe routekaart. Deze is bij ons verkrijgbaar. Ook kunt u de route downloaden via de website van de VVV.
De gratis wandelkaartjes : Ommetje Segietere (Sint Geertruid), Den Driej (Gronsveld), Rondje Bemelen; Rondje Terhorst, Vuursteenroute, Historische Bronkroute Gronsveld, Historische Bronkroute 's Gravenvoeren zijn allemaal in onze VVV-folderpost verkrijgbaar. Hier kunt u ook de VVV-wandelkaarten met de 'paaltjes-routes'verkrijgen.
Natuurlijk hebben we ook de belangrijkste fiets- en mountainbikekaarten in ons assortiment.


Heerlijke gerechten
In de zomer smaakt de Gulpener Korenwolf uitstekend bij een mooie portie Limburgs zuurvlees of bij een heerlijke pannenkoek met verse appeltjes.
Daarna een mooie wandeling door het Savelsbos, en dan weer terug naar De Koekenpan om nog even lekker na te genieten op ons zonnige terras.....
Ach, wat is het leven toch mooi!
Een goede tip: boek ons mergelarrangement voor een wandeling met onze natuurgids en een workshop. U kunt de wandeling ook los boeken in combinatie met een lekkere lunch in ons restaurant!

Evenementen in en om Segietere
In 2017 vinden de volgende evenementen en feesten plaats in Sint Geertruid: 

10 september Mergelarrangement
16 en 17 september MergelHeuvelland 2 Daagse (fietsweekend)
8 oktober Bart Brentjens mountainbiken, najaarskermis in Sint Geertruid, Mergelarrangement
12 november Mergelarrangement
10 december Mergelarrangement
25 en 26 december Kerstmis


Fietsen
De Koekenpan is gelegen aan knooppunt 72 van het knooppunten-netwerk van Zuid Limburg. De fietsroute van de Mergellandroute komt door Sint Geertruid, alsook twee van de drie bewegwijzerde routes van de Amstel Gold Race. Voor wielrenners is ons terras een geliefde ankerplaats! Mountainbikers kunnen in Sint Geertruid de bewegwijzerde MTB-route Sint Geertruid van 35 km. volgen.
Log in bij fietsroutenetwerk.nl en stel zelf uw fietsroute samen!

VVV-folderpost
De Koekenpan is ook officieel VVV-folderpost!
Wij verkopen diverse wandelkaarten, fietskaarten en wandelboekjes.
Tevens kunt u bij ons de Uitkrant verkrijgen.
Wij zijn overigens geen deelnemer aan de Iris-cheques en VVV-kadobonnen. Deze kunt u dus niet bij ons kopen, en ook niet inleveren!


Nieuw verschenen de wandeling Ommetje Segietere (6.5 km), gratis af te halen in ons restaurant (zolang de voorraad strekt)

Wandelen in de omgeving van De Koekenpan.
De omgeving van Sint Geertruid is heel geschikt voor het maken van een kleine of grotere wandeling. 
Nieuw verschenen zijn de gratis wandelingen 'Ommetje Segietere (6.5 km) en 'Vuursteenroute (23 km). Deze bewegwijzerde wandelingen zijn (zolang de voorraad strekt) gratis af te halen in ons restaurant.
De Koekenpan is opgenomen in de wandelboekjes 'Gulpener Caferoutes', 'Gulpener Heuvelland Routes' en 'In de voetsporen van de Bokkenrijders' en 'Langs mijnen en groeven'(alle uitg. TIC). 
Kijk ook eens op www.ontrack.nl voor de prijswinnende wandeling 'Annet's achtertuin', van wandelgids Annet Duits. 
Ook kunt u via www.wandelgidszuidlimburg.com gratis een aantal wandelingen downloaden die starten, pauzeren of eindigen in ons gezellige restaurant. Hier staan ook onze ROL-wandelingen op vermeld, deze zijn speciaal geschikt voor wandelaars met kinderwagen of rolstoel.
De wandelgids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Limburg en de hele Euregio. Bij "Links" vindt u de link naar de wandelgiinloggen