Arrangement

Op deze pagina vertellen wij u iets over de arragementen van ons familierestaurant De Koekenpan.

zaterdag 21 oktober Thaise avond

zaterdag 21 oktober Thaise avond

Voor zaterdag 21 oktober hebben we een THAISE AVOND gepland.
Wat ligt er op uw bordje?
Thaise kokos-pompoensoep (vegetarisch) met pompoenen uit onze eigen groentetuin (ze foto)
Thaise viscurry (ook vegetarische variant mogelijk)
Groene-curry boontjes
Pandangrijst
Thais surumi-schelpje (visschelpje, ook vegetarische variant mogelijk)
Toe krijgt u een mangosalade.
Dit heerlijk avondje kost € 19,50 per persoon en begint om 18.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje aan tafel? Meld u dan snel aan.

U kunt deze avond ook a la carte terecht.

Lees meer

In voorbereiding: Speciale avond Over koetjes en kalfjes

In voorbereiding: Speciale avond Over koetjes en kalfjes

Deze winter willen we een rondleiding organiseren door de biologische melkveehouderij De Koeberg van René Keulen in Herkenrade. Aansluitend houden wij een van onze beroemde speciale avondjes met een heerlijk menu.
Op de boerderij kunnen we zien hoe er gemelkt wordt, kunnen we verse melk proeven en de kalfjes aan onze vingers laten sabbelen.
Beslist een aanrader als u nieuwsgierig bent naar het leven op de boerderij. Meer informatie volgt.
ps u kunt deze avonden ook gewoon a la carte terecht hoor!

Lees meer

Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2016

Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2016

Elke tweede zondag van de maand in 2017
( 10/9, 8/10, 12/11, 10/12)
In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 25,- per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 10.30 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

Lees meer

Bezoek Vuursteenmijn

Bezoek Vuursteenmijn

Op woensdagavond kunt u de Vuursteenmijn te Rijckholt bezoeken. Dit unieke archeologische monument wordt met sluiting bedreigd, dus hoe meer mensen er dit jaar zich aanmelden voor een rondleiding, hoe meer kans dat de mijn open blijft. Kom voor de rondleiding eten in ons gezellige familierestaurant.
zie voor de dagen en rondleidingsmogelijkheden de website van de Vuursteenmijn: http://www.vuursteenmijnen.nl/rijckholt/excursies.html

Lees meer

Kruidenwandeling met kruidenlunch

Kruidenwandeling met kruidenlunch

Nieuw arrangement: Een kruidenwandeling met herboriste Anne van der Linden, gevolgd door een lunch bereid met vers geplukte kruiden en bloemen uit het Mergelland.
Kosten (inclusief lunch maar zonder drank) € 17,50 per persoon, minimum deelname 8 personen.
Bespreek met ons de mogelijkheden!

Lees meer

Gastvrouwen van het Limburgs Landschap

Gastvrouwen van het Limburgs Landschap

Wij zijn nu ook GASTVROUWEN van LIMBURG
Vorige week hebben wij met goed gevolg onze IVN-cursus 'Gastheer/gastvrouw van het Limburgs Landschap' afgerond. Wij mogen nu officieel als ambassadeur van dit prachtige stukje Nederland optreden! Op de cursus hebben we veel geleerd over de geologie, de flora, de fauna en het kwetsbare ecologische evenwicht van Limburgse bodem. Was een super-interessante cursus, waar we veel inspiratie op hebben gedaan voor nieuwe arrangementen. We houden u op de hoogte!

Lees meer

Kinderen welkom

Kinderen welkom

Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

Lees meer

Bedrijfs- of familieuitje

Bedrijfs- of familieuitje

Wilt u met uw collega's of uw familie een leuke dag hebben? Wij kunnen dit voor u verzorgen, in samenwerking met lokale kunstenaars en/of boerenbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met een natuurgids, een workshop Mergelsteenbewerken, een dagje snuffelen op de boerderij, pottenbakken of steenhouwen, dit in combinatie met een heerlijke streeklunch of een afsluitend diner in ons restaurant. Bespreek de mogelijkheden met Georgine.

Lees meer

Verjaardagspartijen

Verjaardagspartijen

Verjaardag vieren? Bent u jarig en wilt u er geen omkijken naar hebben? Wij verzorgen ook catering bij u aan huis. maar u kunt ook in het restaurant een receptie geven of een feest vieren. U kunt onder andere kiezen uit de Indische, Indiase, Orientaalse, Italiaanse, Spaanse, Hollandse en Franse keuken. Een dinertje kan aansluiten op een wandeling in de omgeving. We hebben beschreven wandelingen en wandelkaarten. Bespreek met Georgine de mogelijkheden!

Lees meer

Honden welkom

Honden welkom

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant in Sint Geertruid en in ons vakantieappartement Aan de Holle Weg in Grijzegrubben Nuth. Zie hiervoor ons tabblad Vakantieverblijf

Lees meer


inloggen