Arrangement

Op deze pagina vertellen wij u iets over de arragementen van ons familierestaurant De Koekenpan.

Kadobon De Koekenpan

Kadobon De Koekenpan

Om uzelf of een ander te verwennen kunt u bij ons ook een kadobon kopen.
Leuk om te geven of te krijgen! En vooral leuk om deze weer in te wisselen voor een heerlijke maaltijd in De Koekenpan!

Lees meer

Over koetjes en kalfjes-arrangement

Over koetjes en kalfjes-arrangement

Nieuw: arrangement in samenwerking met de biologische melkveehouderij De Koeberg van René en Claudia in Herkenrade. Het arrangement bestaat uit een rondleiding door de boerderij. Hier kunnen we zien hoe er gemolken wordt, kunnen we verse melk proeven en de kalfjes aan onze vingers laten sabbelen.
Beslist een aanrader als u nieuwsgierig bent naar het leven op de boerderij. Het boerderijbezoek wordt gevolgd door een heerlijke verse boerenlunch in ons restaurant, met een kom verse soep en een boerenbuffet met diverse broodsoorten en vlees- en kaasbeleg.
Dit arrangement kost € 20,- per persoon exclusief drankjes. Minimaal aantal 8 personen. Bel ons voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Lees meer

Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2019

Mergel-arrangement elke tweede zondag van de maand in 2019

Elke tweede zondag van de maand in 2020 en op afspraak
In de prachtige omgeving van Sint Geertruid bieden wij u een bijzonder Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit: - een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van IVN-natuurgids Geert Streunding. - een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof van atelier La Balance, - een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in ons familierestaurant De Koekenpan. Dit arrangement kost € 27,50 per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 11.00 uur vanuit Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar U kunt dit arrangement ook voor een andere dag/datum boeken. Bel ons of mail ons voor meer informatie.

Lees meer

Bezoek Vuursteenmijn

Bezoek Vuursteenmijn

Op woensdagavond kunt u de Vuursteenmijn te Rijckholt bezoeken. Dit unieke archeologische monument wordt met sluiting bedreigd, dus hoe meer mensen er dit jaar zich aanmelden voor een rondleiding, hoe meer kans dat de mijn open blijft. Kom voor de rondleiding eten in ons gezellige familierestaurant.
zie voor de dagen en rondleidingsmogelijkheden de website van de Vuursteenmijn: http://www.vuursteenmijnen.nl/rijckholt/excursies.html

Lees meer

Kruidenwandeling met kruidenlunch

Kruidenwandeling met kruidenlunch

Nieuw arrangement: Een kruidenwandeling met herboriste Anne van der Linden, gevolgd door een lunch bereid met vers geplukte kruiden en bloemen uit het Mergelland.
Kosten (inclusief lunch maar zonder drank) € 21,00 per persoon, minimum deelname 8 personen.
Bespreek met ons de mogelijkheden!

Lees meer

Kinderen welkom

Kinderen welkom

Kinderen zijn van harte welkom in ons restaurant. We hebben kinderstoeltjes, leuke kleurplaten en leuke kinderverrassingen. Kinderen voelen zich direct thuis in ons kleinschalige familierestaurant. Op afspraak kunnen wij een arrangement voor de kids samenstellen, denk hierbij aan een bezoek aan een (melkvee-)boerderij, een wandeling met een natuurgids of een workshop mergelsteenbewerken, dit alles in combinatie met een heerlijke pannenkoek in ons restaurant. Bel of mail ons voor meer info, kijk ook bij de tab. Mergelarrangement. Op de foto ziet u een deelneemster aan onze roofvogel-avond (meestal in maart)

Lees meer

Bedrijfs- of familieuitje

Bedrijfs- of familieuitje

Wilt u met uw collega's of uw familie een leuke dag hebben? Wij kunnen dit voor u verzorgen, in samenwerking met lokale kunstenaars en/of boerenbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met een natuurgids, een workshop Mergelsteenbewerken, een dagje snuffelen op de boerderij, een rondwandeling door het heuvelland onder begeleiding van een natuurgids. Dit in combinatie met een heerlijke streeklunch of een afsluitend diner in ons restaurant. Bespreek de mogelijkheden met Georgine.

Lees meer

Verjaardagspartijen

Verjaardagspartijen

Verjaardag vieren? Bent u jarig en wilt u er geen omkijken naar hebben? Wij verzorgen ook catering bij u aan huis. maar u kunt ook in het restaurant een receptie geven of een feest vieren. Een dinertje kan aansluiten op een wandeling in de omgeving. We hebben beschreven wandelingen en wandelkaarten. Bespreek met Georgine de mogelijkheden!

Lees meer

Honden welkom

Honden welkom

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons restaurant in Sint Geertruid en in ons vakantieappartement Aan de Holle Weg in Grijzegrubben Nuth. Zie hiervoor ons tabblad Vakantieverblijf

Lees meer


inloggen